Tässä sitten näitä kuvia, edellisistä kuvista onkin jo aikaa ja talo on niiden kuvien jälkeen saanut uuden värin, kaikenlaista listaa, lautaa ja koristetta, ovetkin on tulleet ja ikkunat paikoillaan yhtä yläikkunaa lukuunottamatta. Kattopellit ne aina vaan puuttuu..

Talo sai siis harmaa-valkoisen ulkoasun. Maalaamista on riittänyt noissa valkoisissa laudoissa, toivon mukaan mun isä säästyy jännetupintulehdukselta ja muilta maalausurakan aiheuttamilta rasitusvammoilta. Seinät maalattiin harmaaksi talkoovoimin yhden viikonlopun aikana.

Tässä ikkunoiden ympärille tulevaa laudoitusta, tänään on loputkin isot ikkunat saaneet laudat ympärilleen.

Ulko-ovi on saatu paikalleen. Yläkerran kattolyhdyn koristearkuissa (siis noissa alakulmien möhkäleissä) riitti näpertelemistä.

Terassille johtava olohuoneen lasiovi.

Väliseinät rakenteilla. Tästä tulee keittiön ja makuuhuoneen välinen seinä.

Tähän tulee keittiö. Ja tuolla seinän takana missä näkyy tikkaat, tulee olemaan meidän makuuhuoneen yhteydessä ole vaatehuone/pukeutumistila. Tuossa keskellä huonetta näkyy se olohuoneen tukipilari jonka väritys aiheuttaa mulle edelleen suurta päänvaivaa, kun en mitenkään nyt pysty hahmottamaan talon tulevia sisustusvärejä. Ja tolpan viereen eli kuvan oikeaan laitaan tulee takka, piippu siihen on jo muurattu vaikka tässä kuvassa piippu on vielä palasina, ja takkasydän on toimitettu. Takasta tulee ihan simppeli valkoinen rapattu, ja takkasydän on kulmamallia niin että se näkyy sekä olohuoneen että ruokapöydän suuntaan.

Tuulikaappi alkaa saada muotoaan. Liian pienten tuulikaappien kanssa vuosikausia taistelleena tuo alkaa jo tuntua sopivan kokoiselta. Voisihan se tietysti olla isompikin mutta nyt se on niin iso kuin oli tähän taloon mahdollista laittaa. Tuskin maltan odottaa. Ja meillähän tuo tuulikaappi oli siis oltava, kun pitää olla pieni puskuri kissojen karkaamisen varalta, eli meillä ovista kuljetaan niin että tuulikaapin ovi on oltava kiinni ennenkuin ulko-ovi avataan. Muuten on mirrit pakosalla.

Tällä viikolla on miehet saaneet olohuoneen korkean katon koolaukset valmiiksi. Jotain kuvia otin mutta ne on vielä kamerassa. Kattoon laitettiin "peruskoolauksen" päälle vielä toisensuuntaiset ylimääräiset rimat, että saataisiin kattopaneeli halutun suuntaiseksi, siis isoja ikkunoita kohti kulkeviksi, eikä sivuttaissuuntaiseksi.

Nyt sitten odotellaan kattopeltimiehiä, kylppärin ja takan muuraajia ja sähköputkimiehiä.. Ja onhan tässä odotellessa kaikenlaista näpräämistä varmaan ihan tarpeeksi.