Nyt on taas menty viikossa niin vauhdilla eteenpäin rakennuksella, ettei meikämamma ole pysynyt perässä yhtään. Mua ja poikaa on piinannut sitkeä flunssa joten ei ole paljon ollut taas energiaa päivitellä blogia. Nyt pikaisesti kuulumiset tältä viikolta, ilman valokuvia valitettavasti koska olen pysytellyt poissa talolta viime päivinä ihan tietoisesti kun tuntuu ettei poika enkä minä itse jaksa tätä edestakaisin ajelua iltaisin..

Tällä viikolla siis on tapahtunut sen verran että saatiin kylpyhuonemuurarin tuttava hommiin auttamaan spakkeloinnissa ja on kyllä ollut tehokas kaveri. Itse en ole herraa edes nähnyt mutta kuulemma on asiallinen ja asiansa osaava.

Yläkertaan oli ilmestynyt lämmitysröörit ja tänään on mies ja mun isä askarrelleet kipsilevypaloista täytettä putkien välille. Putkien päälle laitetaan sitten jonkin sortin tasoiteaines, jonka päälle lasketaan vielä yksi kipsilevykerros jonka on tarkoitus liimautua siihen tasoitteeseen kiinni niin ettei tarvitse ruuvata putkien rikkoutumista peläten. Ja siihen päälle tulee lattia.

Takka on aiheuttanut pientä päänvaivaa kun takkafirma ei meinannut saada muuraria paikalle millään. Mies oli jo hikeennyksissään soittanut ja uhannut hakea rahansa pois jos ei muurari ole tiettynä päivänä talolla. No, eipä muurari sitten ollutkaan talolla vaadittuna aikana, mutta takkafimasta oli soitettu että eivät saa muuraria edes kiinni ja että seuraavaksi päiväksi järjestävät toisen tyypin. Ja lopulta sieltä tulikin sitten joku hätävaramuurari joka oman kertomansa mukaan oli jo aiemmin päättänyt kieltäytyä kyseisen firman töistä juuri tälläisen epämääräisten epäselvyyksien vuoksi. No, nyt on kuitenkin takka jo pitkälle muurattu, samoin keittiön ja olohuoneen välinen puoliseinä. Ja hienolta näyttää.

Yritän palata asiaan valokuvien kera mahdollisimman pian.