Kun aikataulu alkaa painaa päälle, tulee väistämättä eteen kysymys, palkataanko töihin lisää väkeä vai säästetäänkö rahaa ja tehdään itse sillä seurauksella että projekti ehkä pitkittyy.

Eihän tässä vielä mitään paniikkia ole, mutta pahoin pelkään että paniikki vielä tulee, jos meinataan päästä muuttamaan vuokrakämpästä pois ennenkuin vuokrasopimus menee umpeen. Vielä tuntuu olevan ihan liian paljon tekemistä siihen nähden että 2,5 kuukauden päästä pitäisi muuttaa. Tokihan on ollut puhetta siitä, että jos talo vain olisi tammikuussa asumiskunnossa niin muutamme, valmista ei tarvitse olla, mutta jotenkin tuntuu nyt siltä ettei se ole edes asumiskunnossa vielä silloin. Isäntä oli eilen soitellut firmaan josta meillä oli timpureita aiemminkin, ja sanonut että saa tulla jos on aikaa, mutta eivät olleet vielä luvanneet mitään koska hommia kuulemma riittää toistaiseksi. Joten toistaiseksi mennään nyt sitten omin voimin.

Yläkerta on vielä vaiheessa, eristykset on aika hyvin kunnossa mutta levyttää pitäisi. Spakkelointiurakka on vaiheessa vieläkin pahemmin koko talossa, ja siihen menee oletettavasti monta viikkoa ennenkuin se on valmis. Sen lisäksi puuttuu kattopaneelit, lattiat, portaat, yläkerran kaide joka on ensisijaisen tärkeä että talossa voi pienen lapsen kanssa asua, kiinteät kalusteet, sauna, vessanpöntöt ja hanat, pintamaalit ja tapetit, kodinkoneet jne..  Että onhan tässä vielä matkaa.. Ai niin ja se takka puuttuu edelleen, sitä on nyt odoteltu monta kuukautta, takkafirmasta olivat kuulemma vain ihmetelleet että eikö muurari ole vieläkään käynyt. Juuei, ei ole käynyt.