Tuolla meidän pikkukameralla ei kyllä iltahämärässä saa minkäänlaisia kuvia, kun salama saa aikaan niin epätodellisen, kelmeän värityksen, ja ilmassa leijaileva pöly näkyy kuvissa kivoina pikku pisteinä. Mutta tässä nyt silti jotain kuvia viime hetkien tunnelmista.

Keittiössä alkaa olemaan jo kodikkuutta, kun kahvinkeitin on saatu talolle. Ei sillä että me itse kahvia juotaisiin, mutta raksaukon kolmekymppisten kunniaksi keitettiin sukulaisille kaffeet ja tarjottiin paakelssit, mukavaa oli juhlia uudessa talossa.

 

Seuraavassa pari kuvaa kodinhoitohuoneen kaapeista. Kodinhoitohuone oli mulle kovasti mieluisa ja olen tyytyväinen kaappien määrään ja ulkonäköön:

 

Kylpyhuoneen lasiovi, joka myös oli odotettua hienompi:

 

Eteisen liukuovikaapisto. Lippaan pitäisi vielä tulla valot, mutta oletimme että ne tulisi valmiiksi asennettuina, ilmeisesti eivät??

 

Vessan kaappeja, pimeä kuva mutta menköön. Laatikot siis samat antrasiitit kuin keittiössä, taso piti olla vaaleanruskea mutta olikin pähkinäinen. Selvittelyn alla on, vieläkö sille voi/kannattaa jotain tehdä. Samaten ihmetyttää miksei kalusteasentajat asentaneet lavuaaria paikalleen vaikka muualle olivat asentaneet:

 

Olohuone ja keittiö saivat poikkipalkit valaistusta varten. Liesituuletinkin on paikoillaan, tosin järkyttävän näköinen häkkyrä vielä ilman päällystystä. Aavistuksen häiritsee tuo sinne tänne risteilevä hormien ja palkkien sekasotku, mutta katsotaan mitä siitä tulee kun kaikki on valmista:

 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.. Hyvää yötä!