Nyt on vedet ja valot, kyllä on luksusta! Vessassakin voi käydä eikä aina tarvitse lähteä kotiin jos hätä yllättää. Ja tänä viikonloppuna on ollut raksalla tehosiivous kun mun äiti pääsi siellä täyteen vauhtiin, sinne tuli jopa ihan kodin fiilistä kun tuli siistiä ja päästiin nurkkiin kerääntyvästä pahvi- ja puujätteestä eroon. Pölyä vielä on tolkuttomasti vaikka imuroisi ja jynssäisi kuinka, olen yrittänyt pyyhkiä seiniä ja kattoa pitkällä lastalla että pölyt varisisivat alas, mutta tuohon pölyn katoamiseen taitaa auttaa vain aika.

LVI-katselmus oli torstaina ja meni läpi vaikkei kaikki hanat ja pöntöt olleetkaan vielä paikoillaan. Ensi keskiviikkona on sitten se lopputarkastus ja vähän tietysti jännittää, päästäänkö siitä läpi vai vieläkö pitää saada jatkoaikaa vanhan kämpän vuokraan.. Jonkinlaiset palotikkaat tms. pitää vielä saada yläkerran ikkunan luo ennen tarkastusta, niin että on se hätäuloskäyntikin sitten olemassa. Muuten kaikki alkaa kyllä olemaan jo pitkällä, ja askarreltavaa riittää nyt lähinnä kaikkien pikku viimeistelyjen kanssa kuten listojen, valojen ja katkaisijoiden asennuksen, piuhojen piilottamisen, hyllyjen rakentamisen ym. kanssa. Ja paljon hommaahan siinäkin on eikä valmista tule ensi viikonloppuun mennessä, mutta nyt ollaan jo niin pitkällä että kyllä siellä meidän mielestä voisi jo asua. Eri asia onko kaupungin tarkastajasetä samaa mieltä.

Tässä viimeisimpiä kuvituksia raksalta.

Keittiötä kodinkoneineen (tiskikoneessa aina vaan muovit päällä..)

 

Vessa johon hankittiin uusi taso, ja tuo vaaleampi taso sopii paljon paremmin muuhun väritykseen kuin se alkuperäinen pähkinäinen. Ja tässä näkyy myös Ido Seven D pönttö ja Oras Vienda hana:

 

Näkymää olohuoneesta, mun raksaukot työn touhussa. Lattia on saanut laminaatin, joka oli siis Pergon Silver tammi:

 

Vanhempien makuuhuoneeseen on saatu paneelit seinään, tuohon tulee siis sänky. Yöpöydän virkaa toimittava hylly seinällä saa myös saman laminaattipäällystyksen:

 

Kodinhoitohuoneeseen laitettiin samat välitilakaakelit kuin keittiöön kun niitä jäi niin reilusti ylimääräisiä, tämä kuva on vähän vanhempi, siitä johtuu karmea pölymäärä:

 

Tässä vielä Oras Vienda keittiöhana:

 

Valokatkaisijat lämpötilasäätimellä, Berker B.IQ:

 

Keittiön työvalojen askartelua, piuhat pitäisi vielä saada koteloitua:

 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Viikon päästä tähän aikaan ollaan toivottavasti uudessa kodissa!