Kamerasta on aina akku loppu. Aina. Jos talolla jotain pientäkin edistystä tapahtuu, niin johan kamera sanoo työsopimuksensa irti eikä muutoksista sitten myöhemmin tule enää otettua kuvia. Ärrrh.

No, listoja siellä laitetaan kovaa vauhtia, ikkunat on valmiit ja nyt laitettiin sisäovien pieliin listoja. Sauna pantiin tänään kasaan ja aika pitkälle valmista tulikin. Kiuas pitäisi vielä nostaa paikalleen, sähköt kytkeä ja kaide rakentaa siihen kiukaan ympärille. Saunan lasiseinä ja -ovi ovat vielä paketeissaan, minkähänmoinen homma niitäkin on kiinnittää..? Porrasmiehetkin oli käyneet asentamassa kaiteen rappusiin ja yläkerran parvelle, ja niistä tuli tosi hyvät, varsinkin siihen parven kaiteeseen olen tosi tyytyväinen, se oli parempi kuin uskalsin toivoakaan. Kuvia seuraa sitten myöhemmin taas.

Aina vaan enemmän ja enemmän hermostuttaa keskiviikon muuttotarkastus, kun vuokrasopimus päättyy tämän kuun loppuun, muuttoilmoitukset on jo tehty uuteen osoitteeseen, postit käännetty, jätehuoltosopimukset tehty jne.. Pakkohan meidän on päästä muuttamaan, oli mikä oli! Sähkötöissä on vielä vähän jotain kesken, kaikista pistorasioista ei tule sähköä ja valokatkaisijat ei toimi, vaan valot pitää käydä sytyttämässä teknisestä tilasta. Jos sähkärit ei huomenna tule niin sitten lienemme pienessä pulassa.

Mutta ainakin on suurin osa astioista jo viety uuteen taloon, samaten ensimmäinen erä liinavaatteita löysi tiensä kodinhoitohuoneen kaappeihin. Nyt en oikein tiedä mitä pakkaisin, kun tuntuu että tavaraa on yhtäkkiä ihan hirveästi ja että kaikkea tarvitaan tässä asunnossa viimeiseen asti, eihän mitään voi vielä pakata... Luvassa siis paniikinomainen loppuviikko, ja pakko jaksaa nyt painaa pitkää päivää että saataisiin kamat kasaan ja kämppä kuosiin. Joten nyt menen tästä nukkumaan ja lataamaan omia akkuja. Nekin alkaa olemaan ihan loppu.