En taas oikein pysy kärryillä että mitä olen tänne blogiin päivitellyt ja mitä en. Yritän sitä mukaa näitä päivityksiä laittaa kun jotain näkemisen arvoista tapahtuu, mutta tässä on nyt taas sairastettu pojan kanssa jonkin sortin influenssaa (jos ei sikaflunssaa niin ainakin sikamaista) johon on kuulunut korkeaa kuumetta, karmeaa lihassärkyä, kova yskä ja järjettömän tukkoinen pää, joten ei ole ajatus kulkenut niin paljoa että olisin saanut tänne kirjoitettua..

Tässä nyt kuitenkin ainakin vähän saunapäivitystä, eristystä ja paneeleita on ladottu seinille. Tuo rullalta levitettävä "alumiinifolio" ja alumiiniteippi oli mulle ihan uusia tuttavuuksia, teippi varsinkin oli tosi jännää ja kivaa käsitellä, sillä paikkailtiin eristelevyissä olevia kolhuja ja laitettiin nurkkiin ja muihin hankaliin paikkoihin.

 

Saunan valaistusta, neljä kpl pieniä kuituvaloja ja kiukaan päälle yksi vähän isompi. Eipä ne oikein tässä kuvassa näytä miltään mutta livenä olivat ihan kivan näköiset:

 

Saunan seinäpanelointi on melkein valmis, mutta sähkömiehen pitäisi tulla vielä viimeistelemään omat hommansa ennenkuin loput paneelit voidaan laittaa. Sähkäri ei vaan ole tullut vaikka on luvannut jo pari viikkoa sitten tulla eikä vastaa puhelimeen eikä viesteihin.. Joten saa nähdä jääkö kuukauden päästä muutto nyt sitten sähkötöistä kiinni. Toivottavasti ei. Tässä kuva vielä paneeleista, jotka ovat lämpökäsiteltyä haapaa:

 

Tänään ollaan oltu tästä "pikku flunssasta" huolimatta pesemässä anopin kanssa kaakeleita kylppärissä ja vessassa ja ihan kivalta alkoi näyttää, vaikka ne vaativat vielä ainakin toisen pesukerran, järeämmät aineet ja rapsutteluvälineet ylimääräisten silikonien ja saumausainejämien poistamiseksi. Lattiat nyt on niin ikiliassa ettei niitä kannata pestä ennenkuin sitten lähempänä muuttoa.

 

Ja tässä seuraaassa kuvassa vielä pieni "yksityiskohta" kylpyhuoneen kaakeloinnista, huono kuva, toivottavasti joku saa selvää. Tälläiset virheet mua ottaa niin lujaa päähän kun hommaan palkataan "ammattimies", kolhiintuneita, rikkinäisiä kaakeleita oli siellä ja täällä ja reikiä tuo laatoittaja oli sitten paikannut vaan tukkimalla niihin sauma-ainetta. Tämä oli siis sen ekan laatoittajan jälkeä, jonka jälkeen vaihdoimme toiseen tyyppiin, joka olikin sitten Ammattimies isolla A:lla, hänen työnjäljessään ei ole ollut oikeastaan mitään moittimista.

 

Että näin, sauna ja kylppäri valmistuvat hiljalleen, kylpyhuoneen katosta puuttuu ehkä 1/5 kattopaneelista ja sitten ne suihkut ja kylpyhuoneen toiseen päätyyn tuleva vessanpytty ja pesuallas on vielä ostamatta, pytty saa olla tuikitavallinen, lavuaari pitää olla joku tosi pieni ja nätti, sellaista en ole vielä löytänyt.