Pahoittelen pientä kaaosta keittiössämme, mutta ainakin kaapit on paikallaan. Me happy!  Nyt sitten vaan miettimään välitilan väritystä ja materiaalia, että saataisiin vähän lämmintä sävyä keittiöön, se kun vaikuttaa jokseenkin kylmältä ja kolkolta noissa väreissä. Ideoita??

Pieniä onkelmia oli asentajilla ollut kun seinät ei olleet ihan niinkuin piirustuksissa, joten olivat joutuneet tekemään pieniä viritelmiä, mutta ei se haittaa, kun ei kuitenkaan ulospäin näy mitään erikoista.  Yksi pieni suunnitteluvirhe oli myös sattunut mutta siitä mulla ei ole nyt just kuvaa, laitan sen sitten myöhemmin.

Tässä vielä lähikuva ovista, jotka on siis Fino antrasiitti.

Ja laminaattitasoa alumiinilistalla (huono kuva):

 

Lastenhuoneen kaapit:

 

Vanhempien makuuhuoneen pukeutumistilan kampauspöytä ja liukuovikaapisto. Tuohon kampauspöytään tulee vielä pieni pesuallas ja hana, putki siellä lattiassa jo törröttää valmiina:

 

Nyt kalusteasentajat on jonkin aikaa pois, että saadaan loput lattiat tehtyä. Kaakelointi on vielä sen verran vaiheessa, että eteisestä, tuulikaapista, vessasta ja puolesta kodinhoitohuonetta puuttuu laatat. Uusi laatoittaja on kyllä ollut huippuhyvä, vaikka vähän kalliimpi mies onkin. Hän on korjaillut edellisen "Laatta-Leevin" jälkiä parhaansa mukaan ja tehnyt itse tosi siistiä ja huolellista työtä, ja paljon ideoita ja omia näkemyksiä uskaltaa esittää. Laatoituksesta kuvia sitten tuonnempana...