Talolla taas tapahtuu sitä sun tätä, en ole siellä pahemmin tällä viikolla ollut. Takka on pintaa vaille valmis, muurari jätti pinnan tekemättä ettei tarvitse varoa likaantumista tässä vaiheessa kun vielä niin paljon on tekemättä, esim. katto laittamatta mistä varmasti tulee sotkua myös takkaan.

Spakkelimies on vauhdissa aina vaan ja on ehtinyt jo vähän vetää pohjamaaliakin muutamaan seinään. Hän haluaa tehdä töitä lauantaisinkin joten homma edistyy vauhdilla.

Olohuoneen pieni koko mietityttää sisustamisen kannalta, joudumme ottamaan pari pientä kahdenistuttavaa sohvaa koska isompia ei mahdu. Näin me toki oltiin alunperinkin suunniteltu, mutta nyt se vasta käytännössä meille hahmottuu, miten pieni siitä olohuoneesta todellisuudessa tulikin. Onneksi on isot ikkunat avartamassa.

Kaapinovia on alkanut tulemaan tiputellen, parina päivänä on Kiitolinja tuonut muutaman lavan ovia. Niille pitäis nyt raivata tilaa jostain että saadaan ne varastoitua vuodenvaihtee$n yli, asentajan kun oli tarkoitus tulla vasta loppiaisen jälkeen, näin ymmärsin.

Nyt jännätään sitä, onko lattiavalu kuivunut yhtään. Viimeksi kun on mitattu niin kosteusprosentti oli 75-80% ja se on ihan liikaa, joten lattian laatoittaminen ei tällä hetkellä onnistu. Mutta tuntuu että talolla ilma on muuttunut muuten kuivemmaksi eikä ikkunatkaan enää vedä huuruun tai jäähän, joten ehkä kosteus on hitusen vähentynyt. Ehkä. Ja kuulemma tuossa lattian kuivumisessa ei ole mitään sääntöä, vaan joskus se kuivuu nopeasti ja joskus se voi kestää tuskallisen kauan. Toivottavasti meidä lattia kuivuu tammikuun loppuun mennessä että päästään muuttamaan...

Siinä tämän hetken kuulumiset, nyt viihdyttämään poikaa joka paiskoo hermostuksissaan leluja kun äiti kirjoittaa.