Nyt on tilattu ensimmäinen erä laattoja ja laminaattia sun muuta sälää. Tässä nyt ainakin pari linkkiä niistä laatoista, jotka muistan nimeltä, eli kylpyhuoneeseen tulee tehosteseinäksi Cello Cement musta 30x60 laatoista. Peruslaatta sekä kylpyhuoneessa että vessassa tulee olemaan saman valmistajan eli Cellon Discorsi kerma 20x40, joka mielestäni tuossa kuvassa näyttää liian tummalta ja kellertävältä verrattuna siihen mitä se oli kaupassa, siellä se näytti kyllä ihan nätiltä vaalean kermaiselta / luonnonvalkoiselta laatalta, toivon mukaan se on sitä sitten vielä kotonakin. Lattiaksi kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tulee ihan perusmusta 10x10 laatta joka muistaakseni oli Sirene-niminen. Vessan lattian merkkiä en muista, mutta tumma sekin tulee olemaan, pienellä ruskealla sävyllä, ja vessaan tulee siis sama Discorsin kerma peruslaataksi ja tehostelaatta on Cellon Cement beigen värisenä. Eteiseen ja keittiöön tulee iso 30x60 laatta joka löytyi myös K-Raudasta mutta en muista nimeä enkä ole varma tilattiinko sitä vielä.

Olohuoneeseen otettiin Pergon laminaatti silver tammi jota esittelin jo syyskuisten rakennusmessujen jälkeen, viistetyillä saumoilla ja 19,5 sentin levyisellä lautakuviolla.

Kiuaskin tilattiin, Harvian Kivi. Tämä tulee todennäköisesti sillai lauteiden keskelle tai "läpi", tai miten sen ilmaisisi, siis niin että lauteisiin tulee reikä ja tämä siihen koloon. Pitäisi vaan kehitellä joku tukeva suojakaide joka pitäisi pikkuvesselin pois kiukaan luota.

Loput pintamateriaalit onpi sitten vielä hakusessa mutta pian nekin pitää päättää. Nuo märkätilojen laatat oli ne akuuteimmat ja samalla sitten tilattiin tuo laminaatti kun Pergon edustaja messuilla väitti että niillä on kuukauden-parin toimitusajat että kannattaa olla ajoissa liikkeellä tilauksen kanssa. No, toimitusaika laminaatille on nyt sitten ensi viikolla. Että niin pitkä toimitusaika!