Vaikuttaa kovasti siltä että meille on tulossa kovin harmaa-ruskeasävytteinen talo. Jotain väripisaroita pitää sitten kehitellä sinne ja tänne, mutta tällä hetkellä silmää miellyttää minimalistiset värit ja muodot ja selkeät, suorat linjat. Eilen törmättiin K-Raudan kuvastossa ihanaan saunamalliin joka väriensä ja muotojensa puolesta upposi muhun täysin:

Tuossa kuvassa se näyttää ehkä enemmän ruskealta mutta painetussa lehdessä lauteet ja seinät oli selkeästi harmaat. Ja tästä sitten intoutuneena päätin että suihkutilojen puolelle jatketaan samalla väriteemalla, vielä en vaan oikein tiedä miten. Täytyy käydä taas kerran katsastamassa laattatarjontaa putiikeissa niin saadaan jotain konkreettisia esimerkkejä ja suunnitelmia.

Valaistuspuolella on puheenaiheena ollut valokatkaisijat. Niihinkin voi upota aikaa hirmusti, kun katkaisijoihin tulee niin monta toimintoa. Katkaisijoiksi ollaan valittu Berkerin B.IQ-merkkiset, ja isoissa tiloissa tulee olemaan kahdeksan painikkeen katkaisijat, pienemmissä tiloissa neljän tai kuuden painikkeen. Ollaan mietitty laitetaanko valkoiset:

 

..vai lasiset:

Tuo lasinen miellyttää enemmän mun silmää, mutta se ei välttämättä oikein sovi sisustusväreihin ja kun tuntuu että meidän talossa sitä lasia nyt on ihan tarpeeksi muutenkin, niin ehkä sen voisi näissä katkaisijoissa jättää pois. Lasiset sitäpaitsi oli muistaakseni 90e kalliimpia kappaleelta.. Joten tällä hetkellä ollaan laittamassa valkoisia, ne on kuitenkin melko neutraalit ja menee kaikkien värimaailmojen kanssa.