Ei ole tullut taas hetkeen kirjoitettua, jotenkin ei aika riitä, ja sitten kun aikaa olisi niin sitten ei huvita tai jaksa alkaa kirjoittelemaan ja värkkäämään noiden valokuvien kanssa. Nyt kuitenkin pientä tilannekatsausta.

Kattopelti on nyt siis paikoillaan, jee! :) Jotain reunapeltejä vielä puuttuu mutta muuten ollaan sateelta suojassa. Hieman oudolta tuo tumma katto yhtäkkiä näyttää kun oli jo silmä tottunut siihen "puun väriseen", mutta ihan siisti siitä kumminkin tuli:

 

Olohuoneen katto on nyt siis saanut tuulensuojalevyt ja puhallusvillaa odotellaan, sitä pitäisi olla tulossa ensi viikon perjantaina. Tässä jotain näkymää sisäkaton rakenteista:

 

Seuraavassa kuvassa tekninen tila, joka vain odottaa laitteita. Seiniä on kyllä tämän kuvan jälkeen vähän maalailtu ettei tarvitse kovin hankalista paikoista koneiden takaa maalata sitten kun kaikki tekniikka on paikoillaan. Ilmastointivehkeet ja sähkötaulu on sinne jo saatu, lämpöpumppu piti tulla tänään mutta se on hukassa?! Meillä oli jo toiveet korkealla että saataisiin lämmöt päälle taloon, mutta toistaiseksi se saa vielä odottaa.

 

Sähköpiuhaa on vedetty taloon kilometrikaupalla ja pistorasian- ja valokatkaisijoiden paikat on asennettu. Sähköihin liittyen me ollaan teetetty valaistussuunnitelma ammattilaisella ja lamput ollaan suureksi osaksi ottamassa sen kautta, ja nyt saatiin huonoja uutisia yksistä keittiön lampuista, joilla oli iso merkitys keittiön valaistuksessa, niitä ei enää ole saatavilla joten nyt joudutaan sitten tyytymään kakkosvaihtoehtoon..

Väliaikaiset portaat saatiin viime viikolla, ja nyt meikäläinenkin on vihdoin päässyt yläkertaan, tähän asti oon tyytynyt kurkkimaan tikapuilta:

 

Sitten vaatehuone- ja komerokuvaa, ensimmäinen kuva on meidän makkarin taakse tulevasta vaatehuoneesta (se luukku siellä perällä johtaa portaiden alle tulevaan pieneen säilytystilaan), toinen seinäkyhäelmä on kodinhoitohuoneen perälle tuleva komero. Ja lopuksi hahmotelmaa pesutiloista:

 

Että tällästä tällä kertaa. Hommaa riittää ja pitkää päivää miehet on raksalla tehneet. Vähän surettaa meidän pikkumiehen puolesta kun ikävöi isäänsä kovasti, mutta yritän tsempata sekä itseäni että poikaa ja tottakai myös tuota omaa remonttireiskaa jaksamaan vielä muutaman kuukauden, sillä onhan se fakta, että mitä enemmän mies raksalla häärii, sitä nopeammin päästään muuttamaan ja saadaan taas olla koko perhe yhdessä. Mitä nopeammin, sitä nopeammin.