Ihan ensiksi pakko oikaista aiempaa kirjoitustani, kun sanoin että tuo kattomoka oli jo melkein korjattu yhden viikonlopun aikana. Purettua se saatiin ja toinen puoli levytettyä, mutta valmiiksi se tuli vasta muutama päivä sitten, ja vielä nytkin sieltä puuttuu useampi rima jotka oli pakko jättää pois, että sinne saataisiin laitettua puhallusvillat väliin.

Kattopellit puuttuu edelleen! AAARGH!! Työmiehet käy raksalla aina kun ehtivät (niin taidettiin sopiakin että käyvät aina kun on sopiva hetki) ja pääasiassa ovat askarrelleet yläkerran kimpussa. Hyvä sekin, mutta olisi se kiva ne pellit jo saada päälle pikkuhiljaa, talvi tulee kovaa kyytiä. Autokatos on pellitetty melkein kokonaan mutta itse talon katolla ei ole vielä tapahtunut oikein mitään. Tänä aamuna mies laittoi viestin että nyt oli raksamiehet katolla ja pari peltiä saatu paikalleen joten ehkä tällä viikolla tapahtuu vihdoin enemmän tuon asian suhteen..

Sisällä on laitettu väliseiniä paikalleen, ja talo alkaa vihdoin näyttää talolta myös sisältä. Kiva nähdä minkä kokoisia huoneista todella tulee ja varsinkin makuuhuoneet näyttää yllättävän tilavilta, olin kuvitellut että olisivat pienempiä. Nyt puuttuu oikeastaan enää kodinhoitohuoneen seinät ja pesutilojen muurattavat seinät.

Olohuoneen sisustus on alkanut mietityttää kun huone on pikkasen hankalan mallinen ja pienempi mitä oltiin odotettu. Oltiin suunniteltu takan edustalle kahta sohvaa vastakkain mutta nyt siihen mahtuu vain kaksi melko pientä kahdenistuttavaa. Tai sellaisia me alunperin suunniteltiinkin mutta vähän isompia kahdenistuttavia, nyt siihen mahtuu vain ihan pienet. Toinen ajatus olis laittaa nojatuoliryhmä seurustelua varten, me kun varmaan aika harvoin löhötään olkkarissa ja katsotaan tv:tä ainakaan niin kauan kuin lapsi on pieni. Makuuhuoneessa ja yläkerrassa on sit löhöilymahdollisuus, olohuoneessa tv:tä varmaan voi katsoa ihan istualtaankin. Mutta täytyy nyt vielä tutkia tuota sohvavaihtoehtoa, mieluummin ottaisin kuitenkin ne kahdenistuttavat.

Niiiiiin ja sähkömies on käynyt vetämässä piuhaa ja laittamassa pistorasian- ja katkaisijoiden paikkoja. Ilmastointimiehetkin olivat luvanneet tulla, en muista koska, ja tämän kuun puolivälin jälkeen oli tarkoitus saada lämmöt päälle. Sittenhän sinne vois kohta vaikka muuttaa!

Portaat puuttuu edelleen, meillehän piti tulla väliaikaiset portaat rakennuksen ajaksi, mutta eipä ole vielä ilmestynyt. Mä odottelen niitä innolla että pääsisin käymään yläkerrassa, minä kun poden korkeanpaikan- ja tikapuukammoa enkä uskalla kiivetä kuin puoliväliin tikkailla..