Wuhuu, vihdoinkin aurinko paistaa ja on kuivaa ja kirkasta! Ehkä me vihdoin ja viimein saatais se kattopelti nyt paikalleen. Viime viikolla tuli pari työmiestä kattoa tekemään mutta kun satoi niin olivat sitten aloittaneet sisähommilla yläkerran parissa. Mutta jos nyt TÄNÄÄN pääsisivät sitten katolle.. Toivossa on hyvä elää.

Yks "pikku" mokakin oli sattunut omalle miehelle ja apupojille, kun olohuoneen korkeaan kattoon oli laitettu höyrysulkumuoveja ja sisäkaton koolauksia. Tuulensuojalevyt oli nääs unohtuneet kokonaan.  Siinä oli jo ehditty tehdä koko korkea katto valmiiksi, koolaukset ja niiden päälle vielä ylimääräiset rimat kattopaneelin saamiseksi oikean suuntaiseksi, vuokratelineet oli palautettu, niin eikö sitten nämä viime viikolla tulleet rakennusmiehet olleet heti huomanneet virheen. Tietysti hyvä niin, olishan se ollut ikävä repiä katto auki paneeleineen, mutta kyllä harmitti. No nyt viikonloppuna mies on sitten ollut apupoikien kanssa repimässä kattoa auki levytystä varten. Onneksi rakennustelineetkin oli löytyneet vuokralle lauantaiaamuna, joten aika nopsasti parissa päivässä tuo moka oli melkein kokonaan korjattu.

Tekevälle sattuu, ja erityisesti ensi kertaa tekevälle.. Olisi se moka vaan mieluummin voinut sattua jossain lattiatason hommissa eikä sielä viidessä metrissä.