Olohuoneesta eteiseen, keittiöön ja portaikkoon päin. Ylhäällä vasemmalla oleva aukko jää avonaiseksi ja siihen tulee kaide.

Eteis"halli".

Ikkunat vihdoin paikoillaan. Yläikkunat tosin puuttuu vielä.

Tukipalkki joka pitää olohuoneen katon ylhäällä kun ensi talvena taas sataa paljon lunta. Tästä puuttuu risteävä poikkipalkki jota tuolla aiemmin ihmettelin, että onko se tulossa vai ei ja mikä sen perimmäinen tarkoitus on.

Kantavat seinät laitettu. Me luultiin että joudutaan tekemään kaikki ei-kantavat väliseinät itse, mutta taustalla näkyy seinää vasten nojallaan yksi valmis väliseinä joka tulee makuuhuoneen ja vaatehuoneen väliin, ja sitten on olemassa vielä toinenkin valmis väliseinä jonka oletan kuuluvan kahden makuuhuoneen välille. Loput seinät saadaan sitten askarrella itse mutta olihan nuokin kiva yllätys kun emme niitä odottaneet.

Makuuhuoneesta keittiön läpi olohuoneeseen päin. Olisipa kiva jos ei olisi väliseiniä laisinkaan, tulisi ihanasti valoa noista ikkunoista koko taloon! Piippuvärkitkin on tulleet ja odottavat siinä siistissä pinossa.

Joskus tarvitaan luovia menetelmiä ratkomaan rakentamisen ongelmia. Isäntä pohti eilen iltahämärissä miten olohuoneen ulkoseinustan räystäslaudat tulisi laittaa, kun katon ja seinän välinen kulma asettaa rakentajalle pienen haasteen. Tänään tätä huippumodernia 3D-mallinnusta on sitten sovellettu käytännössä, vielä en tiedä millä lopputuloksella.

Pikku raksa-apulainen.