Tänään on virallisesti ensimmäinen päivä kun tontille saisi mennä kuopsuttelemaan. Tie tontille on tehty, tekniikat vedetty ja katuvalotkin pystyssä, tosin eivät taida olla toiminnassa. Me otimme tontin raivauksessa varaslähdön muutaman muun kanssa, naapuritontilla olivat käyneet jo helatorstaina raivaamassa pusikon pois, me kävimme reilu viikko sitten yhtä aikaa yhden toisen samalle tielle rakentavan kanssa. Ja meidän nykyinen seinänaapuri oli viime viikolla jo päässyt kaivinkoneella tontille töihin.

Meillä ei nyt sitten ole kuitenkaan mitään kiirettä, miehellä on kesäkuussa paljon työreissuja ja maatöiden ja perustusten tekijä olikin sanonut että hommiin aletaan vasta juhannukselta, joten aika rauhallinen kesä taitaa sittenkin olla tulossa. Saadaan katsella kaikessa rauhassa miten muiden työt edistyy, toisille kun talopaketti tule jo siinä vaiheessa kun meillä vasta aletaan perustuksia pykäämään. No, nykyiset seinänaapurit ainakin lupasivat meille paljon täyttömaata omalta tontiltaan, meillä kun on melko matala maaläntti jota pitää reilusti nostaa, niin kätevästihän se menee jos toisten pitää päästä maasta eroon ja toiset sitä tarvitsevat, eikä tarvitse pitkää matkaa edes kuljettaa kun saman kadun varressa rakennetaan.

Mutta tästä se nyt sitten vähitellen lähtee käyntiin. Tekisipä mieleni käydä kaivamassa symbolinen kuoppa tontille merkiksi että työt on nyt aloitettu. :)